Novinky

Jablkový koláč

VAŘÍME A PEČEME SE SLADIDLEM DIAVITA

Jablkový koláč

Suroviny:

580 g hladké mouky

160 g tuku

100 g sladidla DIAVITA

2 vejce

5 polévkových lžic mléka

1/4 lžičky jedlé sody

citrónová kůra

Náplň:

nastrouhaná jablka, která osladíme sladidlem DIAVITA

Postup:

Smícháme mouku, tuk, jedlou sodu, citrónovou kůru, sladidlo, vejce a mléko. Vše zpracujeme v těsto, které rozdělíme na dva stejné díly. Jednotlivé díly těsta rozválíme, jeden díl dáme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe strouhanými jablky a přiklopíme dalším plátem těsta. Vychladlý koláč potřeme rozehřátou dia čokoládou.

Přejeme dobrou chuť